Podme logo
HjemOppdagKategorierSøkStudent
#PolyPod med Terje Strøm: Hvordan kan vi få på plass en ambisiøs nærings- og skattepolitikk som gjør Norge til verdens beste land å starte bedrifter i?

#PolyPod med Terje Strøm: Hvordan kan vi få på plass en ambisiøs nærings- og skattepolitikk som gjør Norge til verdens beste land å starte bedrifter i?

20:422023-04-28

Om episode

I Norge dør 3 av 4 selskap før de fyller 5 år og det tar gjerne 10 år å bygge et profitabelt vekstselskap. Tilgangen på risikokapital for selskaper i vekstfasen er dobbelt så lav som i våre nordiske naboland. Hvilke rammevilkår må endres for å fremme tilgang på kapital, likviditet og arbeidskraft for norske vekstselskaper, som skal være med på å løse vår tids samfunnsutfordringer? Lytt til samtalen mellom:Merete Nygaard, daglig leder i LexolveTerje Strøm, sjeføkonom og grunnlegger av NyAnalyse, og styremedlem av PF Samfunnsøkonomi I denne episoden diskuteres forutsigbare rammevilkår for gründere, samfunnsbidraget fra oppstartsbedrifter, jobber, innovasjon, sunn konkurranse og fordelingshensyn. Til tross for økt skattetrykk, hører du her entusiasmen fra to som realiserer gründerdrømmen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

logo

PODME

INFORMASJON

  • Om informasjonskapsler
  • Generelle vilkår
  • Personvernerklæring

LAST NED APPEN

app storegoogle play store

REGION

flag
  • sweden_flag
  • norway_flag
  • finland_flag
redaktorsansvar

Podme arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Ansvarlig redaktør og daglig leder er Kristin Ward Heimdal. Redaktør for eksterne innholdssamarbeid er Mathias Thaulow Lisberg.

© Podme AB 2024